Kunstroute Linschoten: 28 en 29 september

De Linschotense Kunstroute wordt jaarlijks gehouden in het laatste weekend van september. Ongeveer 25 Linschotense kunstenaars stellen hun ateliers en tuinen open voor het publiek. Sommigen nodigen ook gastkunstenaars uit.

Alle ateliers liggen op loop- en fietsafstand van het centrum. U kunt overal starten, maar breng zeker een bezoek aan ons informatiepunt in ´Het Wapen van Linschoten en Snelrewaard´.

Overzichtsexpositie
In de Rabobank aan de Strick van Linschotenstraat is in de twee weken voorafgaande aan de kunstroute van alle deelnemers een kunstwerk te zien.

Het pittoreske dorp Linschoten
Het dorp Linschoten is op zichzelf al een bezoek waard, maar tijdens de Kunstroute is een rondje Linschoten wel heel bijzonder.
Slenter door het oude dorp, laat u verrassen in de kleine nieuwbouwwijken of in het cultuurhuis `De Brede Vaart`. Wandel naar de theetuin aan de Schapenlaan aan de rand van het landgoed Linschoten. Vanuit deze kunst- en rustlocatie is een wandeling naar het landgoed zeer de moeite waard. En dubbel wanneer ook het koetshuis deelneemt met exposanten. U hebt aan een dag wellicht niet genoeg om alles te zien, dus komt u vast en zeker terug.

Hoe vindt u de ateliers
De deelnemende adressen zijn herkenbaar aan rood-witte banieren bij de ingang en een rood nummer dat u terugvindt op de plattegrond.
Let op: soms is een atelier alleen op zaterdag of zondag open! Zie het uitroepteken bij het adres naast de plattegrond.

 

Bron: http://www.linschotense-kunstroute.nl/

This entry was posted in Beeldhouwen, Drukkunst, Fotografie, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*