Kunstroute Uda Open, Vrouwe Udasingel Lent: 27 januari

Vrouwe Udasingel zet haar deuren weer open!

Ook in 2013 zetten kunstenaars en bedrijven aan de Vrouwe Udasingel in Lent eens per maand hun deuren open voor publiek. Kom zondag 27 januari naar de Vrouwe Udasingel voor een kijkje achter de schermen bij beeldend kunstenaars en grafisch ontwerpers. Maar loop ook eens vrijblijvend binnen bij een tuinarchitect, een meubelontwerper en specialisten op het gebied van natural health & beauty. Kom kijken op zondag 27 januari van 12.00-17.00 uur, Vrouwe Udasingel, Lent.

Winnen bij UdaOpen!

Om het nieuwe jaar te openen zijn er twee 10-minuten portretten te winnen van beeldend kunstenaar Els Crum!! Het enige wat je hiervoor moet… doen is zondag 27 januari tijdens UdaOpen, bij alle deelnemers een paraaf te laten zetten. Het deelnameformulier is deze dag af te halen in het atelier van Dicky Kapel op nummer 228. Dus kom allemaal volgende week zondag van 12.00-17.00 uur in de meest kunstzinnige straat van Nederland en wie weet zit je de volgende UdaOpen zelf in de Stoel van Els Crum. Like de Vrouwe Udasingelpagina om op de hoogte te blijven van nog meer winacties tijdens komende UdaOpens Zondag 27 januari van 12.00-17.00 uur, Vrouwe Udasingel, Lent.

 

Bron: Facebook

This entry was posted in Beeldhouwen, Drukkunst, Fotografie, Gedichten, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst, Verhalen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*