Kunstroute Soest 15 september 2013

Zondag, 15 september 2013.

Een unieke mogelijkheid om uiteenlopende kunstvormen te bewonderen op een niet-alledaagse locatie. Geniet tijdens de jaarlijkse Kunstroute Soest van de vele verschillende kunstwerken van Soester kunstenaars én neem tegelijkertijd een kijkje bij tientallen bedrijven op bedrijventerrein de Soestdijkse Grachten.

Tijdens deze tiende Kunstroute openen zo’n veertig bedrijven op het bedrijventerrein hun deuren om ruimte te maken voor ca. zestig Soester kunstenaars. Door de keuze van het bedrijventerrein als locatie voor het exposeren van kunstwerken, ontstaat een bijzondere combinatie van kunst en industrie. Zo kunt u deze dag niet alleen kennismaken met verschillende kunstenaars en hun werk, maar tegelijkertijd een kijkje nemen achter de gevels van Soester bedrijven. En juist die combinatie van bijvoorbeeld surrealistische schilderijen of fraaie keramieken en de stoere werkbanken en industriële machines, maken de Kunstroute Soest uniek in Nederland!

 

Bron: http://www.kunstroutesoest.nl/

This entry was posted in Fotografie, Gedichten, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst, Verhalen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*