Kunstroute Noordwest-Veluwe: 6, 7, 8 september

Op vrijdag 6 september van 13.00 tot 17.00 uur en zaterdag 7 en zondag 8 september van 11.00 tot 17.00 uur vindt alweer de elfde Kunstroute Noordwest-Veluwe plaats.

Doel is tijdens deze dagen Kunst bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.
Bezoekers kunnen in dit weekend op een gezellige en informele manier kennismaken met kunstenaars die exposeren in de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo.
Bezoekers zijn van harte welkom in de ateliers om te zien hoe een kunstwerk tot stand komt. De kunstenaars geven uitleg over technieken en materialen die worden gebruikt en zij vertellen graag meer over het verhaal achter het kunstwerk.
Op deze manier krijgt men een goede indruk van de verschillende disciplines, technieken en van de zeer uiteenlopende opvattingen en manieren van werken.
Naast het bekijken van de kunstwerken is het ook mogelijk een kunstwerk te kopen of een opdracht te plaatsen.

De KunstKring beschikt over een website waarop de namen van de deelnemende kunstenaars worden geplaatst met een link naar de eigen website.
In het (gratis) boekje wordt van iedere deelnemer naam en adresgegevens en een foto van een kunstwerk opgenomen.

Bron: http://www.deputtenaer.nl

This entry was posted in Beeldhouwen, Drukkunst, Fotografie, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*