Kunstroute in Zuidwijken te Zutphen 2 juni 2013

Dit jaar beleeft de kunstroute haar vierde editie, en wel op 2 juni, van 11.00 – 16.00 uur. De adressen en route staan in deze folder. En neem ook even een kijkje op de facebookpagina van de kunstroute voor de laatste updates.

In de Zuidwijken wonen veel mensen die professioneel of als hobbyist creatief en artistiek bezig zijn. Evenals vorig jaar krijgen deze mensen de kans om hun werk te tonen en korte workshops op hun vakgebied te geven. Dit jaar echter alleen vanuit eigen huis of tuin van de kunstenaars, die door middel van een route met elkaar verbonden worden. De deelnemende hobbyisten brengen wij in contact met de kunstenaars, zodat zij afspraken kunnen maken over een gezamenlijke expositie. Op die manier willen we de hobbybeurs integreren in de kunstroute. We hopen op een ruim en gevarieerd aanbod, zodat iedereen die dag kan ontdekken wat er leeft in de Zuidwijken.

 

Bron: http://www.kunstzinnigezuidwijken.nl/

This entry was posted in Fotografie, Gedichten, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst, Verhalen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*