Kunstroute Grou 21 en 22 september 2013

Op 21 en 22 september staat het dorp Grou geheel in het teken van de kunst. Ruim 70 kunstenaars laten hun werken zien op diverse locaties of in eigen atelier. Bibliotheek Grou exposeert tijdens de kunstroute werken van Harry Rozema (design & schilderijen) en Linda Tuiten (fotografie) en is dus het gehele weekend geopend.

ExpoMeer

Organisator en startpunt van de kunstroute is de KunstHal ExpoMeer. Hier zijn onder meer werken van finaliste van het kunstprogramma Muse, Yvette de Koning, te bewonderen. Grouster kunstenaar Carel Visser toont er werken van en over zijn geliefde dorp.

 

Locaties kunstroute

Locaties (herkenbaar aan de rode vlag): Bibliotheek Grou, Stienstra Keukens, B&B De Thuiskamer, Het Theehuis, Watersporthostel Oer ’t Hout, Hotel Oostergoo, Bloemtique en Expositieruimte Het Pand.

Praktische informatie

Kunstroute Grou: za 21 en zo 22 september, 11.00-17.00 uur

 

KunstHal ExpoMeer vindt u in het Aquaverium, De Finnen 1, Grou. U kunt hier gratis parkeren, fietsen huren en plattegronden van de route halen.

 

Bron: http://www.sbmf.nl

This entry was posted in Beeldhouwen, Drukkunst, Fotografie, Gedichten, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst, Verhalen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*