Kunstronde Vecht en plassen 18, 19, 20 mei 2013

De KunstRonde in de gemeenten Stichtse Vecht en Wijde Meren vindt dit jaar plaats op 18, 19 en 20 mei. Een bijzondere gebeurtenis. Vele honderden mensen die op de fiets en met de auto rondrijden en op bezoek gaan bij een aantal van de beste kunstenaars en galeries in deze streek.

De KunstRonde is ooit ontstaan als een fietsrondje rondom de Loosdrechtse plassen met een bezoek aan de daar wonende kunstenaars. In 15 jaar is de KunstRonde uitgegroeid tot een actieve vereniging die haar nieuwe leden balloteert op professionaliteit en kwaliteit. Meer dan 30 deelnemers, waaronder alle professies in de beeldende kunst (dit jaar voor het eerst ook fotografie) openen hun deuren om hun werk toe te lichten en eventueel te verkopen. In het fort Nieuwersluis in Nieuwersluis is een overzichtstentoonstelling, waar men kennis kan maken met het werk van alle kunstenaars. Dit kan helpen in het maken van keuzes voor een bezoek aan bepaalde ateliers of galeries. Vanwege het pinksterweekend kent de KunstRonde dit jaar een extra dag, zodat een bezoek aan alle deelnemers beter haalbaar is.
Houdt u van kunst, dan is een rondje KunstRonde in het Pinksterweekend een aanrader.
De KunstRonde is van 18 tot en met 20 mei steeds van 11.00u tot 17.00u. Uitgebreide informatie is te vinden op de website en facebook pagina van de KunstRonde:
www. kunstronde.nl
www.facebook.com/kunstronde

 

Bron: rtvstichtsevecht.nl

This entry was posted in Beeldhouwen, Fotografie, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekening, Tekenkunst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*