Open Atelierroute Wijchen 26 en 27 mei

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei zetten 37 kunstenaars in Wijchen en omgeving hun atelierdeuren open voor publiek. In ateliers in Wijchen, Batenburg, Balgoy, Niftrik, en Alverna kunt u van 11.00 tot 17.00 uur genieten van prachtige kunst. Een voorproefje van alle deelnemende kunstenaars krijgt u vanaf 25 mei in KunstPostWijchen, de expositieruimte aan de Herenstraat 18 te Wijchen. Hier is op een overzichtstentoonstelling van elke deelnemer één kunstwerk te zien en kunt u terecht voor gratis plattegronden van de Open Atelierroute.

U kunt uw eigen route samenstellen voor één of twee dagen, en een bezoek brengen aan 1 of 37 kunstenaars naar keuze. Een unieke gelegenheid om op een ontspannen manier in contact te komen met een grote diversiteit aan artistieke talenten en diverse kunstvormen.

KunstPostWijchen vindt u in de Herenstraat 18 in Wijchen. Tijdens het Open Atelierweekend zijn de openingstijden: vrijdag 26 mei: 11.00 – 21.00 uur, zaterdag 27 mei en zondag 28 mei: 11.00 – 17.00 uur. Voor meer informatie: www.kunstpostwijchen.webklik.nl

This entry was posted in Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*