Kunstroute Spijkenisse 12 en 13 april 2014

Op zaterdag 12 april en zondag 13 april 2014, tussen 11.00 en 17.00 uur, wordt de zevende Kunstroute Spijkenisse gehouden.
(
Het bestuur van de Stichting heeft besloten voor 2014 de Kunstroute Spijkenisse in het 2e weekend van april te laten plaatsvinden. Het gebruikelijke 3e weekend van april is namelijk het Paasweekend).

De Kunstroute Spijkenisse heeft o.a. als doel om belangstellenden in aanraking te brengen met de beeldende kunstenaars in Spijkenisse. Verspreid over ca. 30 locaties kunnen de bezoekers laagdrempelig kennis maken met verschillende kunstvormen, zoals schilderkunst, keramiek, beeldhouwkunst, fotografie, hoeden, edelsmeden etc. Deze route is tevens een gelegenheid bij uitstek om u te oriënteren op een eventueel te volgen cursus of workshop bij een van de deelnemers.

Een uitgebreide (gratis) kleurenbrochure met een erin afgebeelde plattegrond vergemakkelijkt het zoeken. Deze brochure, met daarin ook informatie over de locaties en de kunstenaars, kan vanaf de 2e week van maart 2014 afgehaald worden bij o.a. het gemeentehuis van Spijkenisse, de diverse VVV’s, bibliotheken, Centrum voor de Kunsten, Kunstkring Voorne, bij diverse winkels (Woonboulevard / In den Biesenschuur), Atlas Holiday Spijkenisse en Carlton Oasis Hotel te Spijkenisse en natuurlijk tijdens de kunstroute ook bij de deelnemers zelf. U kunt hem hier ook al inzien (brochure / flipbook).

Bron: Kunstroute Spijkenisse

 

This entry was posted in Kunstroute and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*