Kunstroute Losser Overdinkel 2 en 3 november 2013

De gemeente Losser telt een groot aantal kunstenaars van hoog niveau en op uiteenlopend gebied. Op maar liefst 14 locaties in Losser en Overdinkel, die herkenbaar zullen zijn aan de kleurrijke vlaggen, openen de kunstenaars de deuren van hun atelier om de bezoekers deelgenoot te maken van die kwaliteiten. Tevens zullen op de meeste locaties de werken van gastexposanten te bewonderen zijn.
Bij de startpunten van de Kunstroute, in Losser in het Gemeentehuis Raadhuisplein 1 en in Overdinkel bij de Hervormde Kerk Hoofdstraat 184, is voor de prijs van twee euro de route verkrijgbaar en kan begonnen worden met het op locatie genieten van de meest uiteenlopende kunstobjecten.

Nieuw
Nieuw in het programma is het onderdeel ‘Ruilen zonder Huilen’. Op de locaties kan door de bezoeker in overleg met de kunstenaar op één of meerdere van zijn of haar geselecteerde werken een bod worden gedaan of een tegenprestatie worden geleverd. ‘Zoiets vinden wij passen in de huidige tijd, waar de mensen steeds meer op de centen moeten letten’, zegt een lid van de organisatie. ‘Dat moet echter geen beletsel vormen om kunst dichterbij de mensen te brengen. Door deze opzet krijgt men naar ons idee meer de gelegenheid om in het bezit te komen van een kunstwerk.’

Bron: http://www.kunstroutelosseroverdinkel.nl/

This entry was posted in Kunstroute and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*