Kunstroute Hoogeveen 19 en 20 oktober 2013

In het weekend van 19 en 20 oktober a.s. staat Hoogeveen en omstreken weer in het teken van de jaarlijkse Kunstroute Hoogeveen. Al maanden lang is de werkgroep van de vereniging hard aan het werk om ook deze keer een aansprekende en mooie route te realiseren. Deze achtste editie telt opnieuw méér deelnemers en ook het aantal bijzondere locaties is uitgebreid. Naast het atelierbezoek bij de kunstenaars zelf, zijn er dit keer aan de route enkele extra en zeer bijzondere locaties toegevoegd.

Het Toon Hermans Huis Drente aan de Hoofdstraat in Hoogeveen doet ook dit jaar mee met een bijzonder collectie foto’s, o.a. van de beklimming van de Alpe d’Huez voor het goede doel.

Uiteraard ontbreekt ook de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars in de galerie Van De Tamboer niet op het programma. Daar ook zal de officiële start gaan plaatsvinden op de avond (vrijdag 18 oktober) voorafgaand aan de route.

Ook in Alteveer en Kerkenveld

Regelmatig werd de vereniging de laatste jaren benaderd door kunstenaars die ‘net’ buiten de officiële gemeentegrenzen van Hoogeveen hun atelier hebben. Alteveer deed al een aantal jaren mee, maar sinds vorig jaar zijn er ook twee kunstenaars uit Kerkenveld van de partij. Zeker de moeite waard om ook tijdens de route te bezoeken en veel minder ver dan het op het eerste gezicht lijkt.

Openingstijden Kunstroute:

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober,  11.00- 17.00 uur

Bron: http://www.kunstroutehoogeveen.nl/

This entry was posted in Kunstroute and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*