Kunstroute Emmen 12 en 13 april 2014

Route langs ateliers en exposities in de gemeente Emmen
Op zaterdag 12 en zondag 13 april is het publiek tussen 13.00 en 17.00 uur van harte welkom bij kunstenaars en exposities op 18 verschillende locaties in de gemeente Emmen.

Het CBK Emmen organiseert de Kunstroute Emmen dit jaar voor de vijfde keer. Bij het CBK Emmen in De Fabriek ziet u de tentoonstellingen ‘Nieuwe keramiek’ met werk van bijna 100 keramisten uit Noord-Nederland en ‘Dazzle’ met werk van Henriëtte van ’t Hoog en Michael Wright.
Op zondagmorgen wordt de tentoonstelling ‘Dazzle’ om 11.30 uur op bijzondere wijze geopend met een pianoconcert door de Engelse pianist Philip Mead. U bent hierbij van harte welkom!
Ook op zaterdag is er live pianomuziek door Mark Hidding en eveneens zaterdags is de keramiste Irene van Breest Smallenburg aanwezig om te vertellen over haar werk.

Routefolder
Bij veel van de deelnemers zijn tijdens het Kunstroute-weekend extra activiteiten georganiseerd zoals gratis workshops of muziek. De deelnemende ateliers en expositieruimtes zijn verspreid over de gemeente Emmen. Naast Emmen zijn er ateliers en exposities in Schoonebeek, Erica, Klazienaveen, Nieuw-Dordrecht en Nieuw-Amsterdam. Kijk voor alle adressen in de routefolder.

>>Download hier de routefolder

 

Bron: Centrum Beeldende Kunst Emmen

This entry was posted in Kunstroute and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*