Kunstroute Barendrecht 5 en 6 oktober 2013

De feestelijke aftrap vindt plaats op woensdagavond 2 oktober in het Fotografie-centrum Barendrecht, ook wel bekend als het Oude Postkantoor, gelegen tegenover Het Vlak. Hier bevindt zich vanaf die dag ook de overzichtstentoonstelling, waar van elke deelnemende kunstenaar één werk te zien is. Deze tentoonstelling is vanaf 3 oktober dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
LET OP! Dit jaar maken we naast de brochure gebruik van een externe plattegrond. De eerste zal vrijelijk verkrijgbaar zijn bij alle kunstenaars en op diverse andere plaatsen in Barendrecht w.o. de bibliotheek, theater het Kruispunt en diverse winkels. De plattegrond kunt u verkrijgen bij het Fotografie Centrum Barendrecht (bij de overzichtstentoonstelling) of bij alle deelnemende kunstenaars.Ook kunt u hem als PDF downloaden, zie onderaan deze pagina. Of klik hier, dan opent hij in een nieuw venster
Tevens zal er in een zeer bescheiden oplage de plattegrond + ingetekende fietsroutes verschijnen. Deze is uitsluitend tijdens de Kunstroute af te halen in het eerder genoemde Fotografie-centrum.
This entry was posted in Kunstroute and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*