Kunstroute of Open Atelierroute

Als beginnend, of zelfs ervaren kunstenaar, is het leuk om eens te kijken wat anderen allemaal voor kunst maken. In veel plaatsen of regio’s worden er initiatieven genomen door kunstenaars om eens per jaar hun deuren open te zetten voor het grote publiek. Het is leuk om eens binnen te kijken bij deze mensen. Zo kan je wat inspiratie opdoen voor je eigen werk. Ook zijn de kunstenaars vaak zelf ook aanwezig om een praatje mee te maken.

Als Dawnlight nemen wij het initiatief om aandacht te besteden aan deze kunstroutes. Af en toe zal er op de website een bericht verschijnen over kunstroutes. We laten ons niet beperken tot een bepaalde regio. Er zullen berichten verschijnen van kunstroutes over heel Nederland, maar Belgiƫ is ook niet uitgesloten.

 

Wanneer je zelf een bericht tegenkomt over een kunstroute, of zelf misschien een kunstroute organiseert kan je contact opnemen met Dawnlight door te reageren op dit bericht of een mail te sturen naar kunstroute[apenstaart]dawnlight.nl

This entry was posted in Beeldhouwen, Dawnlight, Drukkunst, Fotografie, Gemengde technieken, Kunstenaars, Kunstroute, Schilderen, Schilderkunst, Tekenkunst, Website and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a reply

*